مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

 مساجد، کانون رفع احتیاجات محلات خواهد بود 

  • کد خبر: ۷۸۰۹۴
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸
 مساجد، کانون رفع احتیاجات محلات خواهد بود 
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: در سیاست‌های کلی خود به این نتیجه رسیده‌ایم که اقدامات مدیریت شهری نباید به صورت ابلاغی و از بالا به پایین باشد؛ بلکه مطالبه‌ها و نیازسنجی باید از سطح محلات و مسجد احصاء شود و مدیریت شهری درصدد پاسخگویی به آن‌ها برآید.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسن منصوریان با اشاره به فرارسیدن ۳۰مردادماه، آغاز هفته جهانی مسجد، اظهارکرد: مسجد، اولین و نخستین پایگاه اجتماعی بود که پس از استقرار حکومت دینی پیامبر اکرم (ص) ایجاد شد.

وی با بیان اینکه مساجد از ابتدا کارکرد‌های بسیار مهمی داشته‌اند و از روز نخست بنای شکل‌گیری آن برپایه رفع حوائج مادی و معنوی مردم بوده است و اساس مساجد ما نیز می‌بایست اینگونه باشد و در این مسیر حرکت کند.

حجت‌الاسلام منصوریان در ادامه خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی است که وجود نازنین پیامبر اکرم (ص) و اصحاب ایشان و اهل‌بیت (ع) همه امورات اجتماعی خود را در مساجد انجام می‌دهند و مسجد به مکان مقدسی تبدیل می‌شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با اشاره به نقش کنشگری مسجد در طول تاریخ، افزود: مسجد از ابتدای شکل‌گیری تاکنون کانون اتفاقات اجتماعی، قیام‌ها، انقلاب‌ها و تجمعاتی بوده که با هدف بهبود معیشت و معاد مردم شگل گرفته است.

حجت‌الاسلام منصوریان همچنین گفت: علاوه بر نقش مساجد بعنوان سنگر اسلام در شکل‌گیری انقلاب اسلامی که همگان به نقش روشنگری آن در ایام انقلاب اسلامی شناخت داریم، نقش مسجد در دوران ۸ سال دفاع مقدس نیز کاملا ملموس بوده است؛ به نحوی که تمام کمک‌ها، پشتیبانی‌ها و حتی تربیت و اعزام نیرو نیز از مسجد صورت می‌گرفت.

وی خاطرنشان کرد: امروز هم که جنگ سخت و نظامی آن روز‌ها در مرز‌های کشور تغییر شکل داده، جنگ و درگیری به واسطه همه گیری ویروس کرونا به داخل شهر‌های ما آمده، مساجد در بحث مقابله با ویروس کرونا به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند؛ حتی شیوه‌ها و روش‌ها براساس نیاز‌های جامعه تغییر یافته و به سمت مواسات و کمک‌های مومنانه تغییر یافته است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با بیان اینکه بسیاری از کانون‌های تربیتی و خیریه‌ها، ابتدا از مساجد تاسیس شده‌اند، گفت: مجموعه‌هایی نیز موفق بوده‌اند که همچنان پیوند و ارتباط خود با مسجد را حفظ کرده و از این بستر اجتماعی بهره می‌برند.

حجت‌الاسلام منصوریان در ادامه صحبت‌های خود به تشریح سیاست‌های شورای ششم درخصوص مسجد پرداخت و با بیان اینکه در سیاست‌های کلی خود به این نتیجه رسیده‌ایم که اقدامات مدیریت شهری نباید به صورت ابلاغی و از بالا به پایین باشد، اظهارکرد: مطالبه‌ها و نیازسنجی باید از سطح محلات و مسجد احصاء شود؛ مسجد به عنوان محل تجمع نخبگان هستند و شورای اجتماعی محلات از این طریق می‌توانند نسبت به شناسایی مسائل محله به جمع‌بندی برسند و خواسته خود را در سطح منطقه و سپس به شهرداری مرکز و شورای شهر برسانند.

وی افزود: با تکیه بر چنین سیاست و رویکردی مسجد، محل خیر و کانون رفع احتیاجات و کانون اتفاقات خوب برای مردم محله خواهد شد؛ مسجدی که از آن به عنوان مسجد در تراز انقلاب یاد می‌شود.

حجت‌الاسلام منصوریان با تاکید بر اینکه مسجد محوری، سیاست اصلی شورای ششم شهر مشهدمقدس است، گفت: مسجدی که در تراز انقلاب باشد، تمام شئونات مردم را دربرمی‌گیرد.

وی با اشاره به مصوبه اخیر شورای شهر مشهد که براساس آن تمام پروژه‌های در سطح محلات، بویژه در حاشیه شهر براساس پیشنهادات مردمی و با محوریت مساجد احصاء شده تصریح کرد: شورای ششم، مساجد در تراز انقلاب را تقویت خواهد کرد و به دنبال محله‌محوری در سایه مسجدمحوری هستیم؛ چرا که از این طریق مسجد به محل اجتماع نخبگان تبدیل می‌شود و کنشگری اجتماعی آن تقویت می‌گردد.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->